Sensommer-camp med dans 5.-7.aug.22

  1. Velkommen til sensommer-camp på Veåsen  fjellgård med fokus på jording og dans. Å jorde seg er viktig for å føle seg trygg og rolig, få bakkekontakt, føttene  på jorda. Når vi beveger kroppen i dansen går vi fra hodet/tankene og  ned i kroppen, da blir det lettere å være tilstede her og nå.

Vi starter med m nieditasjon og  fokuserer  på energipungtene i kroppen,  også kalt  shakra. Spesiellt de som tilhører egenskaper som har med JORDING å gjøre.

Å forbinde seg med  jorda, bakken,  har flere fordeler for helsen,  derfor vil dansen foregå utendørs og gjerne barfot, om været tillater det. Å danse eller bevege seg barbent gjør at en oppnår direkte  forbindelse med jordas elektromagnetiske felt som inneholder antioksydanter som tas direkte opp i kroppen. I tilegg har vi mange pungter under fotsålen som igjen stimulerer kroppens meredianere (energibaner) positivt. Bruker en gode varme klær på resten av kroppen kan en fint danse barbent selv om det er en litt  kjølig høstdag.

Her en noen grunner til å bevege seg  barbent:

🌸Hvis du for eksempel tråkker på en sten, så gir det smertesignaler til hode som igjen forteller musklene at de skal røre på seg. Disse nervesignalene trenger vi å øve på, spesielt når vi blir eldre, for da blir disse signalene svakere.

🌸Å løpe/danse barbeint gjør at jorden kommer i kontakt med visse punkter på fotsålene. Disse punktene er ansvarlige for mange organer i kroppen din som da blir stimulert. 

🌸Å bevege seg barbeint forbedrer humøret.  Ikke bare at du føler deg friere og mer avslappet. Vitenskapelige studier har tydelig vist at barbeint gange forbedrer humøret. Dette har en positiv effekt på depresjon, stress og nervøsitet.

 det er mye helseeffekt ved å gå barbent

🕊️

Tilbake til dansehelgen ….

til dansen trenger  vi  musikk🎵🎶🎵.

Det  blir  musikk som tilsvarer energipunktene vi jobber med,  rolig jordet musikk (med kraft) som reflekterer rotshakra’s vibrasjon. Det vil også bli musikk som er rytmisk som vibrerer med en spesiell hz. 

Noen 

overraskelser kan vi også by på. Glede og dans hører sammen, så det energipunktet som styrer  glede skal vi også stimulere og se om vi kan lokke frem smil og latter.

Vi har dyr på gården  som også liker bevegelse og dans, så de vil absolutt delta og berike oppholdet. Dyra på Veåsen er viktige kursledere, de lærer oss alt vi trenger å lære oss om ro, jording og bevegelse ute i naturen, større læremestere kan vi ikke få. De praktiserer det vi skal lære💚

Du er hjertelig velkommen til dansehelg på Veåsen fjellgård💚

Lurer du på noe og trenger mer informaskony,  ta kontakt via sms så ringer jeg deg opp. Tlf 41698546 V May-Britt

Hilsen oss på Veåsen 💚

🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️

Praktiske opplysninger

Overnatting i lavvo med ildsted

Du tar med egen mat som du kan tilberede på bålet, vi serverer grønnsksksuppe på lørdag om du ønsker smake på den, den er laget på råvarer dyrket på gården.

Pris kr 900 pr hel

Ellers får du mer info etter påmelding ift klær og utstyr. Du trenger ikke noe spesialutstyr, heller ingen kunnskaper ift dans. Dette er en fri dans som kun har som formål å bevege kroppen og jorde oss.

I tilegg til dans får du et opphold på en vakker fjellgård med 10 snille dyr som du går i samme «innhegning» som😊.De vil ta kontakt med deg og kanskje får du en venn i dem💚

Hjertelig Velkommen💚

Her en vinterdans😊Duber har ikke vært her på sommeren enda, så vi får se om han vil danse da også🥰
Velkommen💚

tileggsopplysninger:

For den som er interessert i frekvenser og vibrasjoner ift lyd, så leggers ved en link her. Dansemusikken som beskrevet over er bevisst valgt ut utifra spesielle hz (hertz), healende frekvenser og vibrasjoner.

litt forklaring her på hva hertz er:

Reklame