Sommercamp på Veåsen fjellgård 24.-26.juni -22💚

Velkommen🥀

Velkommen til sommercamp på Veåsen fjellgård siste helg  i juni-2022 .

Veåsen ligger på Hovinheia i Tinn kommunen i vakre Telemark.

Her kan du treffe andre som som søker det samme som deg, stillhet, natur, dyr.og indre arbeide.

Det du kan forvente deg denne helgen er en avslappende helg hvor vi er mye i stillhet ute i naturen og med dyra på gården. Vi har noen samlinger hvor vi deler ut verktøy som vil hjelpe deg å være tilstede her og nå og stilne tankestrømmen.

Det vil bli vekselvis organisert tid og til å praktisere øvelsene ute i den varierte naturen gården har og sammen med dyrene.. Gården har store områder med skog, bekkefar, jorder i skogen og i åpent lende med v utsikt, så en kan fint finne sin lille perle flere steder.

Du vil få verktøy som hjelper deg å ta kontroll over tankekverna. Sinnet har ofte mye å tenke på og har som regel flere «baller» i luften på en gang. Derfor kan mindfulnes være et godt verktøy å lære for å få mer og mer sjelefred.

Slik vil helgen se ut :

Fredag: ankomst, presangtasjon, omvisning og internering.

Lørdag: Meditasjon, mindfullness, naturopplevelse, liten tur

Søndag: Oppleve gården, dyra og naturen . Være med å stelle dyra, mate osv. Noen har lang reisevei og må dra tidlig, andre kan være til kl 15.00 og kan bruke tid til å knytte vennskapsbånd med kursdeltagerne ,samværm med dyrene og en bli med på en lengre tur. Dere vil bli vist vei i villmarka til et fantastisk utsiktspungt som ligger en times gange fra gården. Dette er en spennende tur i villmarka, da det ikke finnes stier.

Du er hjertelig velkommen til en spennende helg💚

💚💚💚💚💚💚💚

Praktiske opplysninger:

Overnatting skjer i lavvo et stykke fra gården, 5-6 min å gå. Der er tykke madrasser og bålplass med noen kjeler og rist. Sovepose, mat og varme klær må bedbringes, samt drikke utover vann. Alkohol og sigaretter er ikke tilatt . Vi vil servere grønnsaksuppe på lørdag med selvdyrkede ingredienser, for de som ønsker å smake på den💚

Vi gleder oss til å møte deg og håper vi klarer gi deg et minnerikt opphold med gode naturopplevelser og varme gode møter med mennesker og dyr på gården💚

Pris for helgen kr 900,-

💚-lig velkommen til Veåsen fjellgård i Tinn i Telemark Norge

Om du lurer på noe ring el send sms til tlf 41698546 v/May Britt

epost: veaasen@gmail.com

Påmelding sendes via sms til tlf 41698546

Du er velkommen til å ta kontakt💖

Hilsen maybritt🥀

🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️

Senere:

Senere på sommeren og høsten tilbyr vi intuitiv maling, intuitiv dans, , skriving, frigjørende stemmebruk ,samtaler (coaching). Her kan du sette ord, skrift, bevegelse, farger på følelsene, få gode/vonde  følelser ut på lerretet, i boka, gjennom  kroppen, med stemmen. Alt er lov og du bestemmer hvilke metoder som passer for deg. Vi bruker et verktøy om gangen, for å fordype oss og konsentrere oppmerksomheten, og for å nå dypere. Så meld deg på det som passer for deg!

Oersikt over hvilke helger kommer kommer etter hvert. Disse kursene starter fra september og utover.

🕊️

Veåsen innbyr  til å søke innover , siden det er en vakker fjellgård i naturskjønne omgivelser.  Dyra på Veåsen  tar også kontakt med deg, så du kan få en god venn i dem.  De er nyskjerrige og vil gjerne bli kjent og kommer bort for å hilse og noen blir kanskje værende ved din side💚. Da får du sjansen til å bli kjent med en ny side ved deg selv, hvis du ikke er vant med dyr.

Dyra er ikke inngjerdet, de går der vi går.

Du er hjertelig velkomnen til et opphold på Veåsen fjellgård, en gård hvor vi setter frihet høyt, både for mennesker og dyr 💛Frihet er slik vi ser det, det viktigste i livet💚 frihet til å være den vi er og gjøre akkurat det vi ønsker, uten tanke på hva andre synes vi burde og skulle 💚

Det kan også gi en frihetsfølelse å overnatte i lavvo, kjenne varmen fra bålet og  den friske fjellufta. Det kan også gi frihetsfølelse å tilberede sin egen mat på  bål og leve enkelt noen dager. 

mer info om sensommercamp, høst, vinter, vår -camp (2023) kommer senere.

Ta gjerne kontakt for mer info💜

Du er hjertelig velkommen til Veåsen fjellgård sommer, høst, vår eller vinter💙vi gleder oss til å møte deg🧡

Pris kr 900 pr helg

rabatt for studenter og arbeidsledige. Påmelding sms 41698546

PS. Det vil også bli 3 dagers kurs på hverdager fra september. DS

Hilsen oss på Veåsen fjellgård💚I Tinn i Telemark💙

V May-Britt

Reklame