Meditere utendørs

Screenshot_20190721_144330

Å meditere ute er gull. Der er overflod av den energien vi har godt av. Er det mulig værmessig sitter vi ute på tunet, i skogen eller på en utsiktsplass. Om været ikke tillater det,  så har vi ei   tømmerhytte og snart en trelavvo vi kan være i. Men det skal litt til før vi forlater naturen, det meste av vær er godt vær. Alle værtyper har sine fordeler, positive utfordringer. 

For meg er det viktig å gi de som kommer hit en  bit og smak av den flotte naturen, som er her. Både den og  husdyrene  (hest, sau, hund, katt) vil bidra til en  spesiell opplevelse. Vi mediterer/danser/maler/dramatiserer/dikter ute med dyrene rundt oss og da kan alt skje.

Naturen har nesten alt vi trenger for å leve et friskt og sunt liv. Den er helsebringende og den lader batteriene. Stillheten, den friske luften er nok i seg selv for å komme på rett spor igjen.

Meditasjon er  bra, og hvis den foregår ute i naturen, blir det dobbel bra🥰

1.Meditasjon

Screenshot_20190721_130535

2.Naturen

Å være i naturen gir direkte  kontakt med det elektromagnetiske feltet, som gir endel fordeler som er beskrevet under;

Jordas elektromagnetiske felt: Romforskningen førte  til at både amerikanerne og russerne på 1960- og 1970-tallet bevilget store ressurser til magnetfeltforskning. Det ble oppdaget at astronautene ble syke da de kom ut i rommet, noe forskerne mente kunne skyldes at de ikke lengre hadde jordens beskyttende magnetfelt rundt seg. Russiske og amerikanske forskere var de første til å konstruere magnetfeltterapi til behandling av sykdom.

Terapien brukes i behandling av revmatiske sykdommer, migrene, søvnløshet, kreft, forstyrrelse i blodsirkulasjonen, benbrudd, smerter og stress på grunn av omgivelsenes påvirkning av mennesket. Utøverne mener at magnetfeltterapi motvirker tilstander som hodepine, svimmelhet, muskelstivhet, brystsmerter, søvnløshet, forstoppelse og allmenn utmattelse.

Videre at bruk av magnetfeltterapi virker til å roe ned det autonome nervesystemet og stabilisere de indre organers funksjon, slik at organismen som helhet kommer i bedre balanse. Utøverne mener at denne terapien styrker immunforsvaret slik at sykdommene forsvinner raskere.

Alt dett og mere til er bonus for å være ute i naturen og spesielt hvis vi tar av gummiskoene eller sitter på bakken (gummi hindrer det elekttromangnetiske feltet å komme inn i kroppen). Om sommeren kan en gå barbeint og om vinteren går det an å ta tykke sokker på. Om ikke en klarer så lenge så vil noen minutter hver dag gjør sitt.

Det er også bra å sitte direkte på bakken, uten sitteunderlag av gummi eller plast),

Du er hjertelig velkommen til meditasjon ute i naturen på Veåsen fra sommeren 2021💖

IMG_20190406_161353_1

Screenshot_20190721_142031

Reklame