Meditasjon torsdag

Global meditasjon er bra, men å meditere noen ganger i året er lite.

Vi, jorda, dyra, naturen trenger gode vibber ofte, helst hver dag. Behøver ikke vare i flere time, noen minutter hjelper det også.

Å meditasjon er ikke så vanskelig som noen vil ha det til. Trenger heller ikke sitte i en halsbrekkende yogastilling. Å sitte avslappet i en stol holder lenge. Pusten er viktig. Pust rolig avslappet. Noen dype innpust kan være godt i starten. Se for deg at du puster inn lys fra universet (finnes overalt) . I utpusten kan du se for deg at du gi slipp på ting du trenger å gi slipp på (bekymringer, frykt ext). Kan være godt i disse dager.

Om du føler for det, så send gjerne noen gode tanker/ lys til de rundt deg, de du er glad i, gjerne også til naturen, dyra og hele jordas befolkning (de kan også trenge det nå).

Du kan se for deg at hjertet ditt blir kraftfullt og vokser til en stor lysball som rommer hele kroppen din. At lysballen vokser enda mer til den rommer hele jordkloden. «Hold» på den lysballen en stund og se for deg at alt levende får lys!

Vi er kraftfulle individer og vi kan utrette mye med tankene. Visualisering er power (idrettsutòvere bruker dette bevisst).

Gjød dette så ofte du kan. Du kan bli med når det passer deg, og i så mange minutter du har tid til.

Hyggelig om du blir med å gjòre en forskjell. Verden trenger mer lys, mindre negativitet og mer positivitet!

💖For jorda og dyra 💖

og deg💖

Musikk/stemme til inspirasjon :

 

 

Mer Musikk/stemme til inspirasjon :

 

Reklame