Meditasjon med Sang/Lyd

Lyd kan være medesin og lyd kan være tortur. Mye støy i lengden tapper en for krefter. Lyder i naturen gir en krefter,  godt for sjel og sinn, det er medisin.

Kroppen vår har også lyder som vi kan bruke som medesin. Hvert av de største energipungtene i kroppen har sin egen lyd, som er forskjellig i hver enkelt kropp.

Akkurat som vi er forskjellig på alle andre måter er vi også det når det gjelder hvilken vibrasjon hvert energipungtene har i hver enkelt kropp. Det er disse tonene synger vi på.

Vi synger også ut affirmasjoner til hvert av energipungtene. Å bruke stemmen på denne måten hjelper spesielt energipungtene i halsen, balanserer og åpner. Dette energipungtene (halsshakra) styrer bl. a bukspyttkjertelen.

Styrer også vår psyken når det gjelder å være sann mot seg selv, åpen og evnen til å kommunisere på en måte som gavner oss.

Mange kjenner utrykk som: Spytt ut, si det du mener, syng ut, få det ut, fram, ikke hold det inni!

Og det er faktisk viktig for helsa, å ikke holde inne, meninger, problemer, følelser osv.

Problemer med halsen, forkjølelser, halsbetennelse, luftveisproblemer, vanskeligheter med å si sannheten, være sann, snakke nedsettende om seg selv eller andre, kan være en indikator på at en trenger å jobbe med energipungtene i halsen (halsshakra).

Ingen er feilfri, alle har vi noe å jobbe med og alle er vi på vei. På den veien kan vi stoppe opp litt og gjøre noe som gavner oss selv, og sang og lydbruk gjør oss godt.

Du er hjertelig Velkommen til  sang og lyd/stemmebruk på Veåsen💖

Screenshot_20190703_091852

 

Reklame