Meditasjon med maling, dans, sang, rollespill, natur, dyr

Veåsen ligger  i villmarka, vil nok noen si . Nærmeste sterkt trafikkerte vei ligger ca 1 mil unna. Her på Veåsen  høres skjelden andre lyder enn de naturen lager.

Hvorfor mediterer vi ute i naturen? Fordi jeg som leder dere trenger det, fordi alle trenger det.  En skulle ikke behøve å forklare hvorfor det er bra å være ute i natur, men i vår tid har mange fjernet seg mer og mer fra naturen…

Men uten den er vi ingenting. Alt vi lever av kommer fra den.

Kroppen trenger også naturen for å være i balanse og få energi og for å lades. 

Med bena, rompa, ryggen plantet på jorda balanseres det fysiske og psykiske i kroppen. Går du barbeint/sitter/ligger/står, suger kroppen opp antioksydater fra jordas elektromagnetiske felt.

Naturen er et unikum som vi kan høste uendelig goder fra.

Veåsen er en perle i så måte, ugenert, øde, stille og villt.

Vi kombinerer meditasjon i naturen med maling, dans, sang, rollespill og fortellinger/dikting/fantasering. Alt i en fri form uten prestasjonspress. Vi skal ikke prestere noe, bare utfolde oss, slappe av og ha det gøy.

🌳Malingen er for å få kontakt med vårt indre barn.

🌳Dansen er for å bli jordet (jordnær).

🌳Sangen for å balansere et energipungtene i halsen som representerer kommunikasjon, åpenhet og være sann (si sin mening).

🌳Rollespill er for å balansere solar plexus som styres av binyrene, som igjen styres av vår kraft, konsentrasjonsevne, og hvor vidt vi klarer å holde fokus.

Rollespillet er en  lek i å ta andre roller enn de vi vanligvis tar til daglig.

🌳Dyra på gården er med oss. De og vi er i samme «innhegning», men de er ofte opptatt med sitt, men plutselig kommer de og blir med.

Det finnes ikke den ting vi ikke kan lære/bli inspirert av når det gjelder dyr. De er jordet, de har evnen til å leke og ha det gøy, de har kraft, de er fokusert, de har ubetinget kjærlighet, de er åpne og sanne og aksepterer oss som vi er. De lever i nuet. De er alt vi gjerne ønsket at vi hadde.

Dyra er livet  på gården, de lager god stemning og viser oss at det holder å være til, bare være oss selv her og nå, fra øyeblikk til øyeblikket.

Velkommen til meditasjon på Veåsen💖

Screenshot_20190810_003219

 

 

 

Reklame