Meditasjon i Naturen

MEDITASJON I NATUREN

Hvorfor meditere ute i naturen?

I naturen er det mye energi, negative ioner, antioksydanter og oksygen.  Bra for helsa!

🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳

Antioksydanter:

JORDAS elektromagnetiske felt ineholder antioksydater. Om du sitter, ligger, går (barbeint) på bakken, absorberer kroppen din antioksydater direkte fra jorda.

Comillo Løken har endel stoff om dette.

Screenshot_20191004_212113

 

Jording-negative ioner

Jording & negative ioner styrker helsen vår

Miljøet vi omringes i og kroppen vår består av for mange positive ioner. Positive ioner er rundt oss og angriper oss hele tiden. Forurensning, stress, stråling fra mobiltelefoner, dataskjermer, TV og trådløse nettverk. Dette gjør at vi kan komme i ubalanse og trenger mer negative ioner som motvekt.

Vi må erkjenne at bakgrunnsstrålingen er kommet for å bli, men dersom man kan introdusere en motvekt mot positive ioner er det faktisk mulig å yte bedre i miljøet som eksisterer rundt oss. Å gå i naturen og tilbringe tid i naturen jorder oss og tilfører kroppen negative ioner som du kan lese mer om i dette innlegget.

Hva er Ioner?

 • Ioner er negative eller positive ladde partikler som finnes over alt i miljøet vårt
 • alle livsformer er avhengig av elektriske signaler i form av ioner
 • Jordoverflaten har negative ladning og tiltrekker seg positive ioner
 • Negative ioner finnes overalt i naturen, spesielt rundt vassdrag/fossefall, rundt nåletrær og på fjellet
 • Negative ioner er helsebringende og trengs for å balansere positive ioner som omringer oss i bystrøk, inneklima, forurensning og elektriske artikler.
Å gå i naturen og tilbringe tid i naturen jorder oss og tilfører kroppen negative ioner.

JORDING- et gratis alternativ

 jording gjenoppretter kroppens naturlige elektriske tilstand, beroliger nervesystemet, reduserer betennelse, og forbedrer blodsirkulasjonen. Ingen pille på jorden kan gjøre hva Moder Jord gjør!Jorden gir oss gratis antioksidanter gjennom de elektronene jorden frigjør hele tiden. Dette gir mange helsegevinster fordi jorden er negativt ladet og vi mennesker er positivt ladet.

Når vi beveger oss i naturen og er i kontakt med jorden via direkte hudkontakt (føtter, hender) eller via såkalte jordingsprodukter (Energy armor) bidrar det til at vi komme i balanse.

Kroppens celler bidrar selv til å reduserer oksidativt stress ved å produsere antioksidanter, enzymer med antioksidantfunksjoner. I tillegg vil frie radikaler stoppes av de antioksidanter vi får via matvarer, men mange inntar ikke nok til at alle frie radikaler balanseres ut.

Jorden har et utømmelig lager av elektroner som vi kan få via fysisk kontakt med Jorden. Elektronene fra jorden bidrar til å balanserer ut frie radikalere og er verdens billigste antioksidant. Helt gratis!

Føttene er skapt for å ta imot elektroner fra Jorden ♥

føtterjording

Urbefolkningen over hele verden er i konstant kontakt med Jorden. De sover på jorden, de går på jorden og de tar på jorden. De har med andre ord en kontinuerlig tilgang til gratis elektroner hele tiden fra vår jord. De opplever ikke de samme sykdommene som oss mennesker i vesten som er omringet av all slags teknologi…

Forskning viser at elektromagnetisk stråling fra mobiler, radio, TV og andre elektroniske enheter skaper frie radikaler. Slik stråling er urbefolkningen skånet for. I tillegg er vi i vesten i mindre i kontakt med naturen.

Ved å bevege seg regelmessig i naturen, gå i fjellet, gå barfot på sommeren, bade i havet og ta på stein vil vi fylles opp av negative elektroner som gjør jobben med å balansere frie radikaler og dermed demper de skadene frie radikaler gir.

Vi mennesker er skapt for å være i naturen. Så beveg deg i naturen så ofte som mulig!

Negative ioner/jording påvirker blant annet følgende kroppsfunksjoner:

 • luftveiene
 • nervesystemet, reduserer stresshormon
 • bedrer stoffskifte, skjoldkjertelen
 • gir økt vitalitet
 • bedrer konsentrasjonsevnen
 • reduserer hodepine
 • styrkende på imunforsvaret
 • lavere histaminnivåer, som fører til mindre allergi og astma
 • regulerer hjertefrekvens og blodtrykk

Før mer info om meditasjon på Veåsen, se her på denne hjemmesiden.

Her er en link:

https://veaasen.wordpress.com/meditasjon-med-maling-dans-sangrollespill-natur-dyr/

Reklame
%d bloggere liker dette: