Lyd og helse

MUSIKK ER MEDISIN
Musikk kan også være ødeleggende.

Lyd består av bølger som utøver et press på luft og gjenstander (4). Oppfattelsen av lyd oppstår når energien fra en lydbølge med et visst frekvensområde treffer trommehinnen og setter den og de andre organene i øret i bevegelse, og som videre sender signaler til hjernen. Lydens frekvens (svingninger per sekund) måles i Hertz (Hz), og et normalt øre hører lyder mellom 20-20 000 Hz (nettsiden:Sykepleien)

Musikk er bølger og Hz. Her er eksempler på musikk seg er legende og godt for helsa og musikk som er kadelig og nedbrytende for helsa.

432hz (samme Hz som Mozart under) :

Her er en helt annen frekvens som ikke er så bra for helsa (80hz):
Kjenn etter selv!

Eller denne 1-35hz:

20hz:

Eller denne (40hz)

Denne er på 50hz:

Eller denne (70, 80 og 100hz):

Her er bare 100hz, kjenn etter selv:

120hz:

Verd å tenke over hvilke lyder barn utsettes for gjennom spill og tv (det påvirker dem )

Er det bra for barn å stadig oppleve frontfiguren som er så PÅ lydmessig (jeg blir stressa) :

At denne lyden hjelper mot fatig, tviler jeg på, kjennes ikke god ut (120hz):

Når det kommer opp i 130hz eller 150hz forandrer den seg, men om alt over noen hundre er bra er usikkert men at myndighetene vet hva som er bra og ikke bra, det gjør de:

963hz:

1000hz:

Hmm…?

1200hz (synes det begynner å bikke her, kjennes ikke god ut for meg)

Dette er min lille «forskningsrapport». At musikk og lyd påvirker vet alle. Om noen har meninger og mer kunnskap om dette kommenter gjerne. Jeg er bare en amatør, men veldig interessert i hva lyd gjør med oss.

https://www.aftenposten.no/a-magasinet/i/ddkow/musikken-som-paavirker-hjernen

Å implanter en microchip, er det samme som å tilate myndigheter kontrollere ens hjerne med lyd og signaler (de har mulighet til det om de vil ha mer kontroll) :

Hvorfor skrive dette, fordi vi omgir oss med mye elektronikk som har disse lave Hz. Smartmålere også, den er også koblet på Internett. Det vil si at den sender signaler fra vårt hus via nettet til everket. Det betyr også at egverket kan sende signaler (lydsignaler) til vårt hus via smartmåleren, på frekvenser de er herre over. En smartmåler er en fin måte for myndighetene å bruke om de vil kontrollere sin befolkning på .
Bleier skal også kobles til Internett og 5G (se link rett under).
https://www.regjeringen.no/no/tema/transport-og-kommunikasjon/elektronisk-kommunikasjon/ekomartikler_2019/5g/id2642585/

Lyd er ikke kimse av. Hvis dyr fikk Heavy Metal musikk inn i fjøset, hva ville skje? Tror ikke de ville blitt rolige av det. Vi er ikke så ulik dyra, vi blir rolige og harmoniske av gode lyder som er naturlig for oss. Lyder som er naturlige for oss, mest tilnærmet lik de som er i naturen

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2978520282168928&id=100000329578021&sfnsn=mo

 

Reklame