Litt mer om mine tanker….

Noen spør seg sikkert, hvorfor jeg driver på her på Veåsen, hva jeg gjør, hvorfor jeg har bare noen få dyr som ikke gir innkom, som jeg ikke kan leve av, som jeg bare har utlegg og utgifter på, både med dyr og hus.

Ja, hvorfor er jeg her, reiser langt for å komme på jobb, reiser langt for å komme tilbake hit, bruker alle mine krefter på noe som ikke lønner seg økonomisk. Tror mange lurer på det, både naboer og andre.

«I have a dream» som Martin Luther King sa en gang.
Jeg har også en drøm, den er om mulig uoppnåelig, men fortsatt en døm. Noen drømmer går i oppfyllelse. Om min gjør det, vil vise seg.
Kan ikke fortelle alt her, men den delen av drømmen som kan gjennomføres idag kan fortelles. Den andre delen handler mer om økonomi og penger til å bygge opp igjen de 9 husene som var her engang (før min tid).

Det er drømmen som holder meg i live, den som inspirerer og den som gjør at jeg har noe å leve for.
Jeg er av natur pessimistisk, kritisk og har ikke tro på myndigheter, politikere eller det offentlige. Mer og mer korrupsjon og svindel kommer frem i media og da kan en tenke seg hvor mye som ligger skjult som vi ikke får vite.. Den menige mann og kvinne får mindre og mindre å si.
Bare det å få greie på hvor mye Norge har i gjeld til utlandet, hvor mye vi skylder, hvor mye er egentlig vårt, det er ikke allemannsrett, det er noe som skjules, for det viser seg å være svimlende summer, som må tilbakebetale, mens nordmenn flest tror vi skylder 0 fordi vi er så rike, har penger på bok og eier olje.
Sannheten er ofte en helt annen en den som står skrevet i media.

For meg har verden gått av hengslene, den er kommet så langt fra det som er naturlig for oss at jeg har mest lyst å melde meg ut.

Men det er feigt og det eneste jeg oppnår med det er å bli et offer for systemet. Så derfor vil jeg heller kjempe imot, ta opp kampen og gjøre det jeg tror på i livet.
Og det er det drømmen min handler om, gjøre det jeg tror på.
Og hva tror jeg på?
Flåsete sakt men sant, jeg tror på mennesket, mennesket
med to streker under.

Egentlig trives jeg best alene sammen med dyra, liker ikke besøk (÷familie) og synes folk er slitsomme (prater mye, diskutere, bråker, forstyrrer freden). Men alikevel tror jeg på mennesket. Tror på at vi kan lege oss selv, stå mer opp for oss selv, » puste» inn mer av den luften som er godt for oss. Den som inneholder vitalitet, glede, humor, aksept, takknemlighet, kjærlighet til naturen, dyra, oss selv, åpenhet, kraft, sannhet, kreativitet, visdom, sjel.

La oss stoppe ved sannheten. Hvor mange av oss klarer å leve i sannhet hver dag? Være oss selv, sitt sanne jeg. Hvem klarer å vise hvem man er fult ut til de rundt seg, til de på jobben, til venner, til de man treffer på sin vei? Si sin mening rett ut! Være seg selv på godt og vondt, så gal, så normal, så sint, så snill, så trist, så glad. Hvem tør det? Barn tør det. Derfor er det vanskelig å ikke være glad i barn.

Hvorfor er det så vanskelig å være 100% seg selv for alle oss andre?

Hvorfor er det vanskelig å være den vi i egentlig er?
Ikke så rart for hele livet blir vi regulert av andre, korrigert av foreldre, lærere, øvrige, samfunn. Alle forteller oss hvordan vi bør være og hva vi bør føle. «Hun/han burde være fornøyd som har fått så mye» osv.

Det er ikke bare vanskelig å være seg selv, det kan til og med være vanskelig å få tak i sine egne følelser, hva man selv føler om ditt og datt. Vi har blitt mer og mer robåter som gjør det vi får beskjed om på jobben, hjemme og ute.
Norge har gått fra å være et opposisjonelt land, hvor fagforeningen sto sterk, til å bli et land hvor folk finner seg i å ikke protestere lenger, fordi da er en iljolal mot bedriften, sjefen og kommune. Vi har fått munnkurv og… vi godtar det.

Svaret på hvorfor vi ikke klarer å si ifra og være oss selv er enkelt.
Vi er redde, mer redde en noen gang.

Redde for ikke bli akseptert, redde for å bli utenfor, redde for hva andre skal si, redde for å miste venner, partner, barn, jobb. Vi er redde for myndigheter, det offentlige, vi er redde for mye.

For å forsterke redselen gjør vi ting som ikke er bra for oss, men som blir forventet av oss,

hører triste nyheter, leser avisen spalte opp og ned, fordi vi er redd for hva andre skal tro hvis vi ikke følger med. Vi føler oss rett og slett utenfor hvis vi ikke mater oss selv med nyheter, både gjennom aviser, tv, sosiale medier.

Hvis en absolutt må lese aviser, så les heller/også utenlandske aviser, så ser man, om ikke annet, hvordan verden ser på oss nordmenn/kvinner, vi som tror vi har det så bra.

Vi ser voldsfilmer på tv for underholdningen skyld.
Hvordan kan det være godt for oss? Underholdning i at noen blir drept? Er det oppbyggende?
Det skjer noe med systemet i kroppen når vi mater den med dette. Det er ikke oppbyggende.

Men hva har dette med min drøm å gjøre? Jo, det har mye med min drøm å gjøre.

For det jeg ønsker å gi folk er det motsatte av det som er beskrevet over, nemlig det viktigste et menneske kan få
kontakt med naturen (uten mellomlagspapir, som jeg kaller det) kontakt med dyr og fokus innover (ikke på naboen, venner, sjefen, media, andres holdninger).

Fokus på en selv og hva hver enkelt trenger i sitt liv for å ha det bra.

Kanskje ikke alle liker å være ute i naturen. Kanskje noen klarer seg bra uten skogen, uten engene, uten fjellene, uten sjøene.

Kanskje noen tenker at natur er oppskrytt, byen er best. Må være i flokk med andre. Noen blir rastløse av for mye stillhet og av å høre bare naturlyder.

Da tenker jeg at noe må ha gått galt, hvis vi tror vi klarer oss uten naturen, uten dyrene uten stillheten.
Hvis vi tror at naturen bare er noe vi trenger se på postkort eller besøke i ferier sammen med en støyende gjeng turister.

Vi klarer oss ikke uten naturen, ikke bare fordi den gir oss grønnsaker og kjøtt men den gir oss uendelig mye mer.

Vi kan lade batteriene ved å gå ute i naturen. Det vet jo alle,

– men få vet at går vi barbeint kommer vi i direkte kontakt med jordas elektromagnetiske felt, som består av bestanddeler som f. eks antioksydanter, som verner oss mot mange sykdommer, forbedrer søvnen og stabiliserer psyken.

Naturen er uunnværlig på mang måter. Vi mennesker kan få mye helse fra naturen når vi kobler oss på den. Det kan være alfa-omega for å beholde god fysisk og psykisk helse.

Om du vil lese mer om jordas elektromagnetiske felt så finnes det mye stoff, bl.a i adressen under.
http://www.numerologensverden.no

Så mitt budskap og min drøm handler om naturen, dyrene og å gå innover, innover, innover.

Dyra, hvorfor er dem så viktig, hva har vi dem for og hva kan de gjøre?

Tenk deg en jordklode uten dyr! Prøv å tenk deg det i detalj!!
Tenk deg hvilke type mennesker som evt ville utrydde alle dyr (utopisk, men alikevel…..). Ville du bodd i den verden?

Dyra har en uuvurderlig verdi for oss. En verden uten dyr blir en hard verden.Tenk deg at ingen naboer har hund, ingen bondegårder har dyr, skogene tomme for ville dyr, ingen fugler i luften. En trist verden.

Vi mennesker er knyttet til dyr, vi hører sammen med dem, mer enn de hører til oss. Vi har en tendens til å ta fra dyra friheten, noe de misliker, men må finne seg i.
Dyra er viktigere for oss enn vi er for dem. De er her for å lære oss et og annet.

På Veåsen har dyra friheten, du får se de slik som det er godt for oss å se dem. De er ikke engang i egen innhegning, men sammen med oss i samme innhegning, her er mennesker og dyr i samme innheining.

Går du ut i bilen for å hente noe, får du sjansen til å observere hvordan du reagerer når en hest vil se hva du har i baggen din. Du får et møte som er helt andeledes enn om du hadde møtt et menneske på den veien. Mennesket hadde ikke brydd seg så mye om hva du hadde i bagen, ikke stukket mulen inntil kroppen din, ikke stått og sett forventningsfullt på deg.

Jeg kunne ha skrivet en bok om dyras betydning for mennesker, mener de har så legende effekt at det ikke kan måles med noe annet, bortsett fra naturen, de to sammen er gull for oss.
Bare prøv å se en hest eller et hvilket som helst dyr lenge inn i øynene. Da vil du oppdage noe, noe nytt. Prøv, så får du se!

Så drømmen min er å tilby meditasjon ute i naturen, sammen med dyrene.

Meditasjon, hva er det og hvorfor?
Her er Wikipedia s forklaring :

Avspenning. Typiske mål er en eller flere av følgende: avspenning (både fysisk og psykisk), løsrivelse fra ukontrollert tankevirksomhet og dermed økt konsentrasjonsevne, større innsikt og forståelse av verden, en tankemessig og/eller følelsesmessig pause fra hverdagen.
Sitat slutt.

Ja, det er jo det det er, løsrivelse fra uønsket tankevirksomhet. Tanker som ikke gavner oss, tanker og energi vi bruker på andre og sparing (fokusering) på oss selv og vårt liv.

Om vi klarte å tenke mer på det vi vil ha mer av i livene våre og mindre på det vi ikke vil ha, da begynner livet å bli mer det vi ønsker oss og mindre det vi ikke ønsker oss.

Om vi begynner å trene på å ikke bry oss om hva andre tenker om oss, og heller fokuserer på hva vi selv tenker om oss selv, da kan forandring skje, drømmer kan oppfylles.

Men det er desverre ikke gjort over natta. Tankemønster er sterke og sitter ofte hardt fast. De sitter ikke bare i det daglige virket, men også i underbevisstheten. Vi tenker ting som ikke gavner oss, på autopilot.

Min drøm er å inspirere folk til å finne sin kraft og sin styrke. Den mener jeg ligger i naturen, i kontakten med dyrene og ved å fokusere (meditere) og gå innover i stillhet.

Jeg vil guide folk gjennom meditasjon, for det har jeg gått 4 år på skole og lært.

Kan min kunnskap komme til nytte, så gir jeg gladelig noen det jeg kan. Men den største læremester er naturen på Veåsen og dyrene her. Vi samarbeider vi tre.

Mens jeg venter på at noen kommer, bruker jeg tiden godt, sitter her alene i stillheten, nyter naturen, snakker med dyra og har det som plommen i egget💖
Om været er riv ruskende grisete så mediterer vi i ei tømmerhytte, sover i en lavvo og er ellers ute ute ute.
Alle som vil er velkommen til Veåsen til meditasjon, ikke skravling, men stillhet 💖.
Alt til sin tid.
Prisen er nesten gratis, gjør ikke dette for penger, da kunne jeg heller solgt min Ferrari.
Gjør dette fordi jeg tror det er viktig, viktig å begynne å ta hensyn til seg selv på alvor. Gå hjerteveien og lytte til det💖
Se også:
💖 Instagrsm: veaasen.fjellgård.telemark💖
Twitter: Veåsen.Fjellgård.Meditasjonskurs💖
You Tube: Veaasen Fjellgård Meditasjon💖

Du er hjertelig velkommen til Veåsen💖

Screenshot_20190628_050354

Reklame