Kraft til å forandre

Gjòr noe med det!!
Tror de fleste har fått med seg at Norge ødelegges av vindmøller, at skadelig 5G bygges ut, at det som vi trodde var miljøvennlig (el-bil, solcellepanel, vindturbiner osv) er lureri fra ende til annen og har store ødelegger i naturen.

Å poste elendighet etter elendighet hjelper ikke naturen så mye. . Det kan opplyse folk selvfølgelig, men det fører kanskje mest til nedstemthet og tungsinn. Det gavner ikke fremtiden eller kloden.

Men det som gavner er faktisk noe veldig enkelt som alle kan være med på å gjøre. Det er å være med å høyne frekvensene på denne planeten, som igjen betyr å høyne svingningene slik at vi beveger oss oppover og ikke nedover til «mørket». Som igjen kan oversettes til stemninger som optimisme, tro på fremtiden, glede, fred osv. Dette kan vi bl.a gjòre via meditasjon.

Det er skrevet mye om meditasjon og hva det er, om virkning av den i både bøker og kanaler på nettet (det står også litt på Veåsen`s hjemmeside (se under)
så jeg trenger ikke ha forklaringer om det her. Men litt vil jeg bare si.
Tanker har svingninger, samme med følelser, og disse når langt utover kroppens rekkevidde, de når så langt vi klarer å tenke. Hvilken svingninger tankene har er vesentlig for det resultatet en får. Vi kan senke eller høyne svingningene våre, alt ettersom hva vi velger å tenke på. Lave svingninger tiltrekker ting/personer/hendelser med lave svingninger (er lik negativitet). Høye svingninger tiltrekker og manifisterer ting/hendelser/personer med høye svingninger (=positivitet).

Så derfor vil jeg utfordre dere som elsker norsk natur, villmark, dyra der, du som vil beskyttet alt som har med dette å gjøre, alt som har med motstand mot ødeleggelser av det flotte landet vårt,

(og dere som legger ut triste/rystende/tragiske nyheter om at fjell, skog, vann er i ferd å gå tapt, om ødeleggelser av natur og dyreliv) oppfordrer dere til å fortsette med det, så folk våkner,
MEN…….. samtidig gjøre NOE konkret for å få SLUTT på dette, gi det en motvekt, en kraft, som faktisk hjelper jord vår, landet vårt, til å vokse i en positiv retning, og hjelpe og beskytte henne gjennom meditasjon og ved bruk av tankens kraft!

Oppfordrer dere og inviterer dere til å bli med på en daglig 10 minutters meditasjon!

Ti minutter er ganske lite og ganske mye, når en tenker på å holde fokus på en ting. Det gir resultater! Tro meg!
Jeg hadde aldri fått Veåsen uten tankens kraft (det er en lang historie vi kan ta senere).

Tenk dere 10 minutters løping i raskt tempo, det forteste du kan, hver dag. Slitsomt, utmattende og virkningsfullt. Det gjør garantert noe med kroppen.
Samme med tanke og visualiseringsevnen, de kan også øves opp og bli sterke, slik at ting kan manifestere seg her og nå.

Foreslår tidspungt kl 20.00
At vi gjør det samtidig gir like mange ganger større effekt som vi er antall personer som gjør dette. Derfor er det virkningsfullt å gjøre det sammen og samtidig!
Det er enkelt, så enkelt at alle kan bli med, også de som aldri har meditere før.
Beskrivelse:
Sitt på et stille sted, slapper av i kroppen, tar noen dype åndedrag for å gi slipp på bekymringer/tanker/stress fra dagen som har gått!

Fokuser på hjertet, send lys til det området i kroppen din.
Pust inn lys i hele kroppen , spesielt til hjerteområdet og se for deg at hjertet blir kraftfullt og sterkt, utstråler lys, overflod som du tapper fra universet.
Tilkall/spør natur og dyreånder i hele Norge om å bli med i en felles dugnad for å sende lys og kjærlighet til alle berørte fjellområder, skoger, fjorder, åser, byer/tettsteder ift vindmøller og 5G, så vi høyner frekvensen, slik at den blir så høy, lys og sterkt at ingenting vondt trenger igjennom. Lyset, healing El, helingen, kjærligheten stråler at av kroppen vår (hele tiden med påfyll, i hvert åndedrag, fra universet. Slik at det vil bli vanskelig å bygge ut disse områdene, slik at energien i disse områdene blir så sterk og beskyttende at de rett og slett er fredet for inngrep. Dyrene fylles med visdom og kraft, trær, vann, luft, og alle har beskyttende virkning, healing, immunitet mot krefter som kommer. Det blir en sterk aura, et lysbelte som ligger som et teppe over hele Norges land. Ingen, ingen klarer rikke det, ingen får lov å trampe ned og ødlegge landet vårt. Vi holder lyset i bevisstheten i 10 minutter og lar det gang på gang skylle over fjord og fjell, igjen og igjen over by og tettsteder, åser, Berg, enger og skoger.
Dette må virkelig være et bra alternativ til 17.mai feiringen i morgen, » Ja, Vi ELSKER DETTE Landet» som det stiger frem, furut værbitt over vannet, med de 1000 hjem, elske elske det å tenke på vår……
Denne sangen er så sterk for mange at den også kan være en meditasjon, fordi den inneholder sterke gode følelser. Så om du ikke husker meditasjonen, kan du tenke på national sangen og sende lys mens du synger🇧🇻

Alt er energi, så mulighetene er mange, send god energi, kjærlighetsenergi/lys/healing/fred/kraft og se at det rotfestet seg overalt, i alle fjell, alle fjorder, heier, Lier, skoger, alle vann, alle byer og tettsteder over hele Norge. Se at lyset vinner og mørke må vike. Lyset kleber seg fast på alt og alle, vi fyller absolutt alle tomrom, hulrom, alt og alle, lyset flommer over alt, ingenting forblir uberørt, lyset vinner igjen og igjen, ondskapen og ødeleggelsene må vike. Der det er negativitet, lidelse, plaging av dyr og natur, der stormer vi stedene med det kraftigste lyset vi har og klarer å oppdrive, og vi skaper sterkere lys for hvert minutt og hver dag!

Se det for deg igjen og igjen at lyset skyller over det vakre landet som forfedrene våre kjempet for, , lyset setter seg fast/fyller/omringer/omfavner alle trær, all vegetasjon, alle dyr, alle folk, all materie. Se for deg at dyra fylles med lys og kraft og okkuperer sitt territorium så ingengenting vondt kan hende dem, de er så kraftfulle at de oser av styrke og beskyttelse fra oss, fra Moder jord, fra vind, vann og universet (engler om du vil) og fra dem selv. De er kraftfulle i seg selv🕊️🦒

Dette er en sterk meditasjon og den vil bli sterkere og sterkere for hver dag vi mediterer.

Tiden vi lever i nå gjòr at en tanke manifesterer seg fortere pga høyere svingninger på jorda (det som kalles at vi går opp til 5.dimensjon). Derfor er dette virkningsfullt. Så bryr du deg virkelig om skaperverket så kan du gjøre en forskjell gjennom denne meditasjonen.

Skulle du alikevel synes dette er vanskelig, så legger jeg gjerne ut en guaidet forklaring med lyd på you tube eller her. Bare å si ifra her eller på pm.
Håper du blir med, for jordas og alles skyld. . Jo fler vi er som gjør dette , jo sterkere blir kraften. Jo oftere du visualiserer, jo sterkere ser du det for deg, jo sterkere blir kraften. Tankens kraft er enorm, den bør vi lære oss å bruke bevisst. Håper du blir med, det kan absolutt gjøre en forskjell. Alle, absolutt alle er kompetente nok til å delta. Velkommen skal dere være💖

Reklame