Hvem er jeg som skriver denne hjemmesiden ?

Hei, jeg heter May-Britt Nordgård.


Drømmen om en fjellgård gikk i oppfyllelse i 2004. Det har vært en bratt læringskurve og selv om alle ting ikke er på plass, så byr gården på gode og enkle rekreasjonsmuligheter i naturskjønne omgivelser. Gården er omgitt av fantastiske turområder både i skog og på fjell.

Jeg har bakgrunn fra arbeid med barn (førskolelærer og grunnskolelærer i ca 20 år) Har tatt en 2 og 4 årig coach/terapi-utdannelse på HumaNova . Ellers har gården gitt noen års erfaring  med dyrehold (sauer, hester, kaniner, hunder og katter). Har arbeidet i barnevernet noen år, nå i barnehage.

Interesserer meg spesielt for menneskers relasjon til dyr og natur . Har  tro på dyr som en verdifull kilde til glede og helbredelse. Dyr har ingen forventninger og krever ingenting av oss, vi behøver ikke prestere for å bli akseptert. Det samme finnes i naturen, den tar imot oss akkurat som vi er og vi kan bruke dens rekreasjon når vi vil.

Har også tro på at gode intensjoner hjelper oss som menneske. Til det veileder jeg i meditasjon, hvor fokus er å slappe av og  ta imot . . .

Du er hjertelig velkommen til oss på Veåsen, vi vil prøve å ta imot deg så godt vi kan, for at du skal få et bra opohold💖

De beste hilsninger fra maybritt

oldaeolsaedoflsdaeoflsdaeoflsdflsdo

April 2022

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s