Meditasjon med Poesi

Hei og velkommen til denne siden om meditasjon og poesi/dikting/fantasering/visualisering.

Hvorfor er det så viktig å jobbe med meditasjon og poesi/fantasering /visualisering.

For det første så er alt vi ser rund oss først oppstått som en tanke, en ting i fantasien hos en eller annen. Tanken ble satt ut i live og tanken ble til en fysisk ting, som f. eks hus, klær, kunst osv.

Våre tanker skaper våre liv. Det du tenkte i fjor, er det du opplever i år.

Hvis du i alle år har tenkt at du ønsker å skifte jobb, men tør ikke pga mange gode/ mindre  gode grunner, så er det opplagt at du fortsatt er i den jobben. Hvis du tillater deg selv å åpne opp for nye tanker ift jobb, så er det der den nye jobben starter, i tankene dine. Dette gjelder  alle områder i livet, partner, bosted, drømmer, økonomi osv

Derfor er det viktig å trene opp fantasien/kreativiteten/visualiseringsevnen til å tenke nye kreative tanker som kan åpne andre dører,  for nye muligheter i livet.

Livet er kort, hadde det ikke vært fint og fått det du vil ut av det, uten at mangelende evne til å tenke stort hindre deg?

Meditasjon og poesi/dikting/fantasering/visualisering, hjelper deg å utvide tankene, teste ut om det er mulig å tenke  på det som før var umulig. For klarer vi å tenke nytt, så kan det også skapes og manifesteres.

Alt  starter med en tanke.

Du er Velkommen til Meditasjon og Poesi på Veåsen💖

 

Screenshot_20190616_082831

Reklame