Dyr er vel bare dyr og steiner bare steiner

Et ordtak:

«Har du funnet en venn, se hvordan han/hun er sammen med dyret ditt, slik vil han/hun behandle deg».

Alt er energi, tanker, ord, følelser, steiner, planter, dyr, mennesker.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

Av Lars Rolle:

Ved verdens skapelse ble steinene naturens første faste materiale, og derfor ble det også naturens første rike, steinriket.

Senere fulgte planteriket, dyreriket og til slutt mennesket.

Steinene har derfor helt fra jordens dannelse vært ladet med de energiene som alltid er til stede i omgivelsene.

De har tatt til seg solens energi, vindens og regnets energi. Energi fra vulkanutbrudd og andre naturkatastrofer har bundet seg til dem.

I steinene finner vi universets johukommelse, alle handlinger, all kunnskap og alle følelser – det vil si allting som er og som noen gang har vært.

Som magiske redskaper låner stenene oss sin energi, og lar oss bruke dem til oppbevaring av vår egen energi.

De er som naturlige batterier som samler opp Jordens egen energi.

De finnes i alle regnbuens farger og et utall variasjoner av størrelser, former og teksturer.

De er en direkte kontakt med Jorden som er hele vårt eksistensgrunnlag.

Stener brukes som talismaner for å beskytte oss mot det ukjente, og returneres for å sikre Jordens fruktbarhet. Stenmagi omfatter alle livets aspekter: Helse, kjærlighet, utvikling, spiritualitet, visdom – bare for å nevne noe.

Steiner og krystaller er en del av universets lys eller energi. Kall det gjerne universell energi.

De er ladet med denne energien på samme måte som solen, månen, vannet og alt annet i naturen.

Den største forskjellen er at steinene og krystallene ikke har et følelseslegeme, som vi, og derfor er deres energistrøm alltid jevn og har samme frekvens.

Dersom vi har en krystall som sender jevne bølger, virker denne som en stemmegaffel som vår kropp vil forsøke å harmonere med.

Hvis to stemmegafler er satt opp i nærheten av hverandre og man slår på den ene, sender den fra seg bølger.

Etter kort tid begynner også den andre å vibrere og sende samme slags bølger og samme tone. Bølgene som energisteinene og krystallene gir fra seg påvirker vårt energiområde, vår kropp, våre følelser og sinnet som den ene stemmegaflen gjør med den andre.

Hver stein er for det meste sammensatt av lys, vann og mineraler.

Tilsvarende stoffer finnes også i våre legemer, men ikke i så fast form som i steinene.

Hver stein har et bestemt lys som kommer av dens farger. Hver farge har sitt eget svingningstall (eller bølger) som prøver å harmonere med svingningene omkring seg.

Svingningene fra steinens farger, men også fra deres mineralinnhold, kan man bruke til healing på hele kroppen.

(Det er kanskje, i denne forbindelse, viktig å vite hvordan vi oppfatter farger.

En farge er en lysbølge som blir kastet tilbake fra gjenstanden, alle andre farger; lysbølger blir absorbert av legemet.)

Svingningene skaper balanse i kroppen, og nå vi har nådd fram til fullkommen balanse, er vi helbredet.
Noen steiner og krystaller inneholder frekvenser og farger som koblet seg inn på åndelige områder, og gjennom dem øker vi vår følsomhet for det overnaturlige og styrker kontakten med våre åndelige veiledere.

Steiner og krystaller inneholder energier som er helende og styrkende.

Hver stein/krystall har spesielle egenskaper.

Ettersom ulike former for krystaller vibrerer ved forskjellige frekvenser, påvirker ulike edelstener oss på forskjellig vis. For eks. er rubinen kjent for å rense blodet og styrke hjertet, mens Smaragd påvirker øyne og lever. Ametyst de åndelige sentrene o.s.v.

Betrakter vi kroppen på samme måte som kinesisk medisin, det vil si som et innfløkt elektrisk nett, som til stadighet vibrerer med qi eller livsenergi, blir det lettere å visualisere de ulike måtene krystallvibrasjoner kan påvirke helse og vitalitet på.

 

Steinene hjelper oss å balansere våre chacraer, og blant annet til å meditere. Sett deg ned et stille sted og la steinenes energi virke mens du mediterer. Mange foretrekker å ha dem med seg i lommen. Men mange foretrekker også å ha dem så nær kroppen som mulig.

 

Man kan også legge dem under hodeputen, eller legge dem i det rommet man til en hver tid befinner seg i, eller på arbeidsrommet. Mange har dem som smykker. Når chacraene våre er kommet i ubalanse, kan vi med krystallenes vibrasjoner få hjelp til komme i balanse igjen. En krystall er en veldig personlig «hjelper».

Mange advarer mot at andre skal berøre krystallene.
Det er ikke bare krystallenes vibrasjoner som har helbredende virkning men også lyset fra krystallene.
Når forskellig farget lys ledes gjennem krystaller, oppnår krystallet kraften til helbredelse av kroppen på celleplan.
Når lyset føres over det sykdomsrammede organ vil auraens lys bli påvirket.

Spiral hjulene i auraen vil spinne hurtigere og lyset vil forandre frekvens, lyset vil derved påvirke cellene i organet. Videre vil lyset begynne å gjenopprette cellestrukturen i den enkelte celle i selvet organet, og vil på celleplan starte en regenerering av selv organet.

Den lys ledende krystall vil dessuten kunne arbeide helt inn i hjernens strukturer, slik at det der vil foregå en reaktivering i hjernens kammer, og det sendes ut beskeder fra hjernen og ut til cellen, og cellens intelligens starter så å arbeide mot en større orden.
Det vil fra hjernen sendes beskjed om at det skal sendes lys-ledende stoffer til organene. det vil også bli sendt beskjed om å tilføre cellen det den behøver for å oppnå balanse.
Lyset vil arbeide ut fra prinsippet om kalde og varme organer, de kalde fargene vil helbrede de kalde organenene og de varme fargene vil helbrede de varme organene.
Blodet som flyter i årene består av blodkrystaller og også disse blodkrystaller er sammensatt slik at de responderer på lys.

Så når det åndeligt søkende menneske gjennem meditasjon får øket lystilstrømming til hjernen, ledes dette lys videre inn i blodet og opptas her som informasjon til blodkrystallene slik at blodkrystallenes balanse blir optimal, derved får kroppen og dens mange celler en sunnere struktur.
Blodpartiklene mottar informasjon og det er fra denne informasjonen at kroppens celler nå handler og fra denne informasjonen finner de sin orden. Blodet sender informasjon til alle kjertler og slik kommer detr informasjon til kjertlene.
Når vi lærer å lese lysets og dets mange fasetter og lærer å følge lyset inn i kroppen, og når vi lærer å måle lyset og dets virkning på menneskekroppen og i auraen, vil vi samtidig lære å forstå åndelig uvikling på en helt annen måte enn vi gjør idag.

 

 • Hvite stener (gjelder også lyse krystaller)  er det rene lyset med hele spektrumet av farger
 • Lilla steiner er beroligende for sjelen, gir visjoner, drømmer og inspirasjon.
 • Blå stener brukes for åndelig innsikt, forståelse hengivenhet og rettferdighet.
 • Turkise stener er for kommunikasjon, utrykke følelser og søke sannheter.
 • Grønne stener gir balanse og harmoni, er beroligende og healende.
 • Rosa steiner er for kjærlighet og beskyttelse, medfølelse og god for hjertesorg m.v.
 • Gule steiner står for optimisme og spontanitet. Gir energi og er fin for fordøyelsen.
 • Orange stener bruker du for glede og nytelse. De stimulerer og gir energi og trygghet.
 • Røde stener er for energi og stryke. De er aktiverende, skaper livskraft og gir deg mot.
 • Brune og grå stener er jordende og jordnære.
 • Svarte stener er jordende. Gir jordenergi og beskyttelse.

 

 

VALG AV KRYSTALL ELLER ENERGISTEIN

Når du vil ha tak i en krystall eller energistein kommer uvilkårlig spørsmålet opp om hvordan du skal velge dem.

Når du skal kjøpe en stein/krystall så følg din intuisjon.

Velg den krystallen som tiltrekker deg og ikke gå slavisk etter en liste. Det kan være at det er denne spesielle krystallens energi du trenger.

En liten stein kan inneholde like mye energi som en stor en. Men vær obs på falske steiner! Man kan godt kjøpe en stein til en annen. Turkis er en stein som helst skal gis bort.

 

Krystallene kan altså kobles til de forskjellige chacraene. Kroppen trenger fargenes energi, og de ulike krystallene har jo forskjellige farger akkurat som chacraene, så man kan se på steinens farge og få et tips om hvilket chacra den tilhører. Gjennom bruk av steiner kan man fremskynde healing i det området og i de organer som assosieres med det bestemte chacraet.

Når man snakker om personlige kontakter sier man ofte at man liker en eller annen, fordi vedkommende er på samme bølgelengde som en selv.

Bølgelengde er et godt bilde, og stemmer bra med uttrykke «Like barn leker best». Vi leter etter personer som har samme bølgelengde som oss selv har.

Det samme skjer når vi velger en energistein eller krystall.

Vi leter etter en energistein som passer vår egen bølgelengde eller hjelper oss å få balanse i kroppsfrekvensen hvis den ett eller annet sted er i ubalanse.

Noen ganger sier man at krystallene og energisteinene velger oss, ikke at vi velger dem. Vi ser over steinutvalget og likesom instinktmessig ser en stein ut til å tiltrekke vår oppmerksomhet oftere enn de andre. vi tar kanskje mange i hånden, men vanligvis slutter letingen med at steinen som «ropte» på oss blir valgt.

På denne måten hjelper intuisjonen oss ofte.

Dersom du er veldig usikker når du velger, må du av og til bruke utestengingsmetoden. Først kan du velge alle de steinene som du syns er pene.

Så tar du etter hvert vekk noen av disse, helt til to er tilbake.
Da er det bare å velge mellom disse to. Det kan man gjøre ved at du lukker øynene og betrakter hvilken av de to steinene som fanger din oppmerksomhet mest, når du åpner øynene.

Du kan også ta steinene og rulle dem i hånden og føle hvilken av dem som passer best i hånden.

Noen velger å legge hånden over steinene og velge den som de syns de største energistrømmene kommer fra. Noen bruker pendel når de velger en stein.

Hvis vi velger å ha krystaller eller energisteiner på oss, kan man enten bære dem i en lenke eller pose om halsen eller ha dem i lommen.

Det viktigste er å velge naturlige stoffer som lær, silke eller bomull for å oppbevare steinene i. Slike stoffer hindrer ikke deres utstråling.

 

 

Det å lage essenser og oljer fra krystaller og stener.

 

Man kan også lage krystallessens. Det gjøres ved at man legger steinen(e) i for eksempel en krukke med vann i minst 24 timer.

Krukken bør få både sollys og måneskinn.

 

Det energirike vannet som blir resultatet, skal smake søtere og friskere enn annet vann. Valget av krystall avhenger av resultatet du ønsker å oppnå med essensen.

Sitat slutt.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿

Dette var bare mineralriket. Når det er så kraftfullt, så kan du tenke deg selv hvilken healing planteriket har og ikke minst dyreriket (dyrene).💖

Enda mer ekstraordinært, vurder selv:

Har hatt dyretolk (kjenner 3 stk) på dyra flere ganger. Her ift Pyret, ei hoppe fra Merete Støvring sin flokk Fogdegården Borten på Ler i Melhus kommune. Hun opplevde å få alle hestene (15stk) slaktet ned av Mattilsynet få måneder etter vi var der og hentet Pyret. Mattilsynet tok alle, utrydningstruede rørosfe, sauer, griser, høner. Til tross for de innrømmet at dyra ikke led. Det var friske flotte dyr som hadde det bedre enn de fleste dyr i matproduksjon har idag. De fikk være ute hver dag, hadde enorme områder om sommeren. En katastrofe at dette skjedde og skjer over hele Norge. Merete prøver reise seg og hevde sin og andres rett. En kamp du kan være med å kjempe om du er interessert i at dyra i norsk landbruk skal få leve og ha det BRA. Det ser ikke ut til at Mattilsynet er interessert i det. De misbruker sin makt i stor skala.

Støttegruppen på face book heter:

Støtt varsleren Merete.

Her kommer Pyret stemme gjennom dyretolken:

 

Hadde nylig dyretolk på Pyret. Fordi jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal gi henne å spise. Føler hun bør få noe mer enn å spise gress med rim på til frokost, uten rim til middag og med rim til kvelds. Har prøvd høy fra låven, men nei, ikke interessert.
Pyret er veldig morsom, går og småknegger humrer i skjegget og prater fælt. Må bare le når vi møtes på tunet, eller hvor det er.
Virker som hun har fått grei kontakt med sauene, de holder stort sett sammen og roper på hverandre. Men under måltidet (havre) da både biter og sparker hun sauene, hvis de nærmer seg maten hennes. Så ekke godt å si.

Tenkte begynne gi henne BETAFIBER og Luserne. Men var usikker, så kontaktet dyrlege og hun snakket med en hesteekspert. Fikk anbefalt mengden. Synes det var mye, så tok 1/4 porsjon. Hun spiste bare litt. Nødet henne senere, da spiste hun litt mer. Men jeg hadde ingen god følelse for dette. Hesteekspert mente havre ikke var bra. Men det hadde hun spist med liv og lyst i 4 mnd (fikk riktignok ikke så mye, for hun er jo liten). Dyrlegen på Rjukan anbefalte en dose helt fra i sommer og det har hun fått.

Men synes hun er litt tynn, selv om jeg vet at gamle hester ikke kan se ut som de er 20🤣. Spøk tilside. Ville bare gi henne mer næring hvis det er det hun trenger. Men hva?

Dyretolk: Er det vallak (Pyret? )
Nei, hoppe
Men det er en vallak her.
Ok. (men nå var det jo Pyret vi skulle snakke om, tetenkte jeg)
Beskrivelse av en hest: Jeg skjønner fort at det er Logi hun snakker med (hesten som døde i februar, som vi hadde hatt i 21 år) Den hesten jeg tenker på hver dag, den som reddet lammet fra myra, var bestekopis med den farlige væren vi hadde og siden perlevenner med disse to sauene vi har nå. Han fortalte på dyretolk engang, at han elsket dem (sauene) , han lot de spise av maten sin, var aldri sinte på dem, men Jòrd derimot kjeppjaget han. Logi kan aldri glemmes, fulgte oss gjennom tykt og tynt 💖

Dyretolk: Han vil bare si at han er ofte rundt deg (… da kommer det plutselig noen tårene….
Dyretolk: Han ville bare si det!
Jeg: sier bare et gråtkvalt svakt ; ja
Takk Logi💖

Så vare det Pyret.
Ja, Pyret sier hun vet om det som har skjedd (hos Merete) så ler hun, humrer, en slags galgenhumor /eller skadefro, ikke det heller men galgenhumor. Dyretolk prøver forklare: er som å slå en på skuldra, som er solbrent. Den type humor, sier dyretolken.

Herlig sier jeg, jeg liker den humoren 🤣
Dyretolken sier hun liker ikke den humoren.

(smaken er som banken …
🤣)

Pyret sier noe sånt som at hun vet om alle de døde på Ler, så ler hun og gir utrykk for det bisarre i at HUN lever, hun som var eldst.
Men hun er takknemlig for det og også takknemlig for å få være på Veåsen. Hun vet hun er gammel, men føler seg ikke gammel. Hun sier at hun liker både å ta det med ro og ikke ta det med ro (det siste kan eier skrive under på, for hun løper så lett og fort og ledig opp bakkene og over jordene her, når hun får et «tulltak»).
Hun sier hun har ingen vanlige alderdom strekk, ingen vonde ledd o. l. Føler seg frisk og setter pris på livet, men akkurat nå er hun kvalm.

Kvalm? JA, noe med fordøyelsen

Jeg spør om mat, hva hun tåler/ikke tåler /liker?
Sier det er best for henne å gå og spise selv, nappe her og der i hennes tenpo. Fordøyelsen er VAR og hun må ha lite, være nøysom.

Hva med luserne, beta – fiber osv? , som du fikk i går og i dag?
Ikke bra for tarmen min. Kvalm!

Havre da?
Den er bra, den er fin å fortsette med.

Hva med høy?
Bedre å gå og finne selv her, jeg rusler rundt og spiser litt her og litt der, det passeragen meg fint.

Ok, sier jeg (og tenker) «du er sjefen over ditt liv» ). Tenker også at dette blir jo veldig billig for meg🤣 (godt Pyret og jeg har samme galgenhumor).

Ok, men, så over på det sosiale.
Hva med forholdet til sauene?
Pyret: De liker jeg ikke, de er frekke. Vi har ikke kjemi og blir ikke venner, ikke sånne perlevenner, ikke en sånn venn som er god å ha.
Det går greit, vi er en flokk, men vi er ikke bestevenner. Jeg savner en venn, en sånn som meg, sier Pyret.

(jeg blir litt trist💖stakkars lille Pyret mitt da).

Men er det det samme hvilke slags type hest da, spør jeg (litt dumt spørsmål kanskje🤔)

Pyret: samme bare den er rolig og snill, ikke kranglete og yppal, det orker jeg ikke, jeg er tross alt gammel.
Jeg spør : Så det er du som skal ha monopol på å være yppal da (kan ikke dy meg🤣)

Pyret: Jeg sparker fra meg, sier ifra, men jeg har masse erfaring i å være i flokk og er god på det. Jeg er også rolig. Jeg trenger en hest som er snill. Jeg er gammel, tross alt, orker ikke krangling og ståhei.
Jeg : Skjønner det (din lille rampetasse)

—-
Ok Pyret, helt til slutt, noen råd til vår kjære Merete, hvordan vi kan hjelpe henne?
Pyret kom med gode råd, de har vi sent på sms til Merete med masse kjærlighet og omtanke fra Pyret og oss💖
Tusen takk Pyret, du er best (sammen med Logi og Jørd💖
Takk💖

Ps. Nå har snøen kommet for fult og Pyret spiser heldigvis høy nå 🥰

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Siden Logi er så nære, og er her enn om han ikke er (og da går også mine tanker til Merete som mista så mange kjære) så deler vi disse versene om de vi aldri glemmer💖

Veåsen 2018❤️

FRA EN VENN
Om alt skulle ende
– her
Om du forlot meg
– og jorda forgår

Om du ikke lenger er
– min
– og lyset forsvinn

– så har jeg alikevel
– minner
Jeg har gresset
– vi spiste av

Jeg har blomstene
– til våren
– de du og jeg
– plukket

Jeg har vinden
– vi delte
-og stormen
– vi sto i

– og natten
– den mørke
– som vi lærte
– å takle

Så om du går
– fra meg
– vil jeg huske alt
– du sa og gjorde

– alle gangene du smilte
– og alle gangene du lo
– ingenting skal jeg glemme. . .

(hilsen din venn Poan)

 

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2737103656310593&id=100000329578021&sfnsn=mo&d=n&vh=i

Reklame